„Studenti“ spremaju revanš Deusu (nedelja, 17h)

Izvor: KGsport.info, 28.Feb.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Studenti“ spremaju revanš Deusu (nedelja, 17h)


Pred igračima kragujevačkog Ekonomca je jedan od najtežih duela u prolećnoj polusezoni. Večeras u „Jezero“ stiže ekipa Deusa, koja je nanela do sada jedini  poraz „Studentima“, deklasiravši ih jesenas sa 8:4 u Sremskoj Mitrovici.
Kragujevačni su drugi deo sezone u Prvoj futsal ligi Srbije otvorili trijumfom u Nišu protiv Kopernikusa sa 3:1, ali će tek večerašnji duel sa ekipom Deusa biti pravi ispit za četu Vladana Cvetanovića.
Deus je u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << prolećnom kolu savladao doskorašnjeg lidera Kalču sa čak 10:1 i time dao do znanja svim narednim rivalima da se radi o jednoj ozbiljnoj i jakoj ekipi. Trenutno ekipa iz Sremske Mitrovice deli treće mesto na tabeli sa Smederevom i ima pet bodova manje u odnosu na vodeći Ekonomac.
„Studenti“ su dobro upoznati sa kvalitetima večerašnjeg rivala, budući da je Deus jedina ekipa koja je „skinula skalp“ aktuelnim šampionima Srbije, savladavši ih u Sremskoj Mitrovici sa čak 8:4. Kragujevčani dakle imaju dovoljno razloga za oprez, ali i veliku motivaciju da se svom rivalu revanširaju za pomenuti poraz.
Publika u „Jezeru“ moći će da na delu vidi veliki broj srpskih reprezentativaca, a specijalni gosti Ekonomca na ovom meču biće članovi kragujevačkog Paraolimpijskog kluba Junior.
Početak susreta zakazan je za 17 časova, uz besplatan ulaz.
Foto: UEFA.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Deus po drugi put oborio „Studente“

Izvor: KGsport.info, 28.Feb.2016

Derbi 13. kola Prve futsal lige Srbije između domaćeg Ekonomca i Deusa iz Sremske Mitrovice pripao je gostima, koji su slavili sa 3:2 (2:1) i tako po drugi put ove sezone savladali Kragujevčane.. . I pored sjajne podrške oko 2000 gledalaca u „Jezeru“, popularni „Studenti“ nisu uspeli da...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.