Deus po drugi put oborio „Studente“

Izvor: KGsport.info, 28.Feb.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deus po drugi put oborio „Studente“

Derbi 13. kola Prve futsal lige Srbije između domaćeg Ekonomca i Deusa iz Sremske Mitrovice pripao je gostima, koji su slavili sa 3:2 (2:1) i tako po drugi put ove sezone savladali Kragujevčane.

I pored sjajne podrške oko 2000 gledalaca u „Jezeru“, popularni „Studenti“ nisu uspeli da se revanširaju odličnoj ekipi Deusa za poraz u prvom delu sezone.
Već u 10. minutu Davor Popović je šokirao domaće navijače, kada je doveo svoj tim u vođstvo. Radost >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << gostiju nije dugo trajala, budući da je Stojković tri minuta kasnije izjednačio nakon uigrane akcije iz kornera.
Očekivala je kragujevačka publika preokret od strane njihovih ljubimaca, ali se desilo nešto sasvim suprotno. Igrao se 18. minut kada je Dragan Tomić promešao odbranu Ekonomca i matirao Bilića, tako da se na odmor otišlo sa vođstvom gostiju od 2:1.
Normalno, od samog starta drugog dela utakmice domaći fudbaleri su krenuli sa atacima ka golu rivala, na kome je briljirao reprezentativac Aleksa Antonić. U 36. minutu Kragujevčani su propustili dve kolosalne prilike da dođu do izjednačenja. Najpre je Stojković promašio prazan gol, a potom i Ramić pogodio prečku.
Ipak, minut kasnije „Studenti“ dolaze do zasluženog izjednačenja preko Rnića, čiji je udarac sa distance bio neuhvatljiv plen za Antonića.
I kada se očekivala podela bodova, golman Antonić je rukom bacio loptu do Dragana Tomića, koji je sjajno reagovao i svojim drugim golom na meču doneo pobedu svom timu minut i 39 sekundi pre kraja susreta.
Kragujevčani su nakon ovog poraza i pobede Kalče nad Mašincem od 8:7, ponovo „skliznuli“ na drugo mesto prvenstvene tabele. Deus je treći sa samo bodom zaostatka u odnosu na „Studente“.
U narednom, 14. kolu, ekipu Ekonomca očekuje gradski derbi sa Mašincem.
EKONOMAC – DEUS (Sremska Mitrovica) 2:3 (1:2)
KRAGUJEVAC
Hala: “Jezero“
Gledalaca: 2000
Sudije: Aleksandar Jakšić (G. Milanovac), Dragan Radisavčević (Kraljevo)
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 6 (3+3), Deus 2 (1+1)
Strelci: 0:1 D. Popović 10, 1:1 Stojković 13, 1:2 Tomić 18, 2:2 Rnić 37, 2:3 Tomić u 39. minutu.
EKONOMAC: BILIĆ, RAMIĆ, PRŠIĆ, SIMIĆ, RADOVANOVIĆ, Đ. Jovanović, Aleksić, Pavlović, Rnić, P. Jovanović, Stojković, Matijević, Tanasković. Trener: Vladan Cvetanović.
DEUS: D. POPOVIĆ, ŽIVANOVIĆ, LAZIĆ, NOVAKOVIĆ, ANTONIĆ, V. Popović, Simić, Tomić, Petrović, Čizmar, Macanović, Santrač. Trener: Dejan Majes.
Foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.