Štetočinsko delovanje stranaka

Izvor: B92, 15.Jul.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Štetočinsko delovanje stranaka"

Kragujevac -- Predsednik stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović rekao je da će se izboriti sa štetočinskim delovanjem stranaka koje pokušavaju da se domognu vlasti.

Iako je naveo da te stranke vlast ne zaslužuju, nije želeo da kaže na koje stranke misli.

Na redovnoj stranačkoj konferenciji, Stevanović je kazao da je nezapamćeno u istoriji politike da stranke u vlasti glasaju protiv usvajanja gradskog budžeta.

Stevanović smatra da je ">> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << href="http://www.vesti.rs/Kragujevac/" class="contenturl">Kragujevac u renesansi" i da "to svi vide, sem onih koji godinama podmeću klipove i otežavaju rad gradske vlasti".

"Reč je o destruktivnoj i planiranoj kampanji koja se godinama vodi protiv mene i stranke "Zajedno za Šumadiju", tvrdi Stevanović i kao primere navodi pisanje jednog lista o aferi javnih nabavki u lokalnoj samoupravi "koja posle nije dokazana", zatim blokadu Avalske ulice, sprečavanje izgradnje trgovinskog objekta "DIS-a", protivljenje da teniser Novak Đoković gradi terene u Kragujevcu.

On je rekao da je "najviše ogorčen" zbog napada na njegovu ličnost i porodicu.

On je dodao i "da očekuje i medijsku blokadu ali pre svega borbu za vlast onih koji tu vlast ne zaslužuju".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović: Obračun sa političkim „đavolima”

Izvor: S media, 16.Jul.2011, 00:44

Demokratska i Srpska napredna stranka su „talog prošlosti”, rečeno na jučerašnjoj konferenciji za medije „Zajedno za Šumadiju”, sa naglaskom da se protiv ove stranke vodi „specijalni rat”. ..Čelnici „Zajedno za Šumadiju”, stranke gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Verka Stevanovića,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.