Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2020, 21:20

Srbija u dva

U Beogradu i Užicu od danas obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru. U Kragujevcu od sutra zabrana okupljanja više od pet ljudi na jednom mestu. Možete čuti epidemiologa Zorana Radovanovića koji za RSE kaže da su poruke članova Kriznog štaba često bile kontradiktorne i da je rezultat to da se ne zna šta je istina. Govorimo o nameri Telekoma Srbija da kupi kosovskog operatora mobilne telefonije Ipko, čemu se Priština protivi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Regionalni program: Aktuelno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2020

Na koji način će Hrvatska primeniti meru ukidanja samoizolacije za turiste iz BiH, Srbije, Severne Makedonije i Kosova? U Bosni i Hercegovini izgradnja autoputa na Koridoru VC spore napreduje. Vozači tvrde da je put kroz BiH najgori u Evropi. O nameri Telekoma Srbija da kupi kosovskog operatora mobilne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.