Spalević: “Samo pobeda i ništa više“

Izvor: KGsport.info, 13.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spalević: “Samo pobeda i ništa više“

Utakmicama 18. kola u sredu se nastavlja prvenstvo u Jelen Superligi. Kragujevački Radnički će na stadionu 'Čika Dača' dočekati ekipu Javora iz Ivanjice sa željom da zabeleži prvu pobedu u drugom delu sezone. Utakmica će početi u 14.30h, a u prvom delu prvenstva Kragujevčani su kao gosti slavili u Ivanjici rezultatom 4:2.
U taboru Radničkog vlada optimizam pred duel sa Ivanjičanima.
'Čeka nas teška utakmica jer se Javor dobro pojačao u ovom prelazno roku. Nama ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ne preostaje nego da ih dobijemo, jer sa tri boda bićemo jos bliži Evropi', kaže Darko Spalević, najbolji strelac dosadašnjeg dela JSL i najavljuje nastavak svoje golgeterske serije.
Zbog povreda zadobijenih u Subotici, u Radničkom za meč sa Javorom neće moći da računaju na kapitena Miloševića i vezistu Lepovića. U tim će se posle utakmice neigranja zbog žutih kartona vratiti štoper Tintor, tako da će trener Kuzeljević biti primoran da pravi nove kombinacije za meč u kome se očekuje osvajanje sva tri boda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.