Šljivančanin: Možemo da iznenadimo

Izvor: B92, 01.Apr.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šljivančanin: Možemo da iznenadimo

Košarkaš BKK Radničkog Mlađen Šljivančanin kaže pred meč u "Šumicama" da njegov tim respektuje Zvezdu, ali i da se nada iznenađenju.

"Zvezda je jedan od najboljih timova i imamo veliki respekt prema njima. Ali ljudski je nadati se, možda i možemo da iznenadimo kao u prošlom kolu u Kragujevcu", rekao je Šljivančanin.

"Imamo samo jednu misiju, a to je da se borimo pa šta bude. Superliga je velika nagrada za naš tim, igraćemo za svoju dušu. Potrudićemo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč bude interesantan", kaže bivši igrač 'crveno-belih'.

Šljivančanin kaže da mu protiv bivšeg tima neće nedostajati motiva, jer gotovo celu sezonu nije igrao zbog sitnih povreda.

„Proveo sam lepih godinu dana u dresu Crvene zvezde i naravno da imam emocije prema njima, ali nemam presiju da se nekome dokazujem.. Znam koliko vredim i da to mogu da pokažem. Imam motiv jer gotovo celu sezonu nisam igrao. Ometale su me povrede i sada želim da se što pre vratim u formu", zaključio je Šljivančanin.

Meču u "Šumicama" prisustvovaće i selektor Srbije Dušan Ivković, koji je u dvodnevnoj poseti Beogradu.

Beogradski Radnični ugostiće Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola Agroživ Superlige Srbije u " Šumicama" od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sedam pobeda zvuči lepo, ali...

Izvor: Politika, 01.Apr.2012

Zvezdin trener Prosinečki posle susreta s Hajdukom (3:0) rekao da najviše škripi u odbrani. – Prekosutra u Kragujevcu uz ekipu 2.000 navijača iz Beograda..Crvena zvezda je prekjuče protiv Hajduka (3:0) nastavila svoj pobednički niz ovog proleća, međutim, igrom nije oduševila. Svestan je toga...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.