Nedelja, 01.04.2012.

12:05

Šljivančanin: Možemo da iznenadimo

Košarkaš BKK Radničkog Mlađen Šljivančanin kaže pred meč u “Šumicama“ da njegov tim respektuje Zvezdu, ali i da se nada iznenađenju.

Izvor: MJ

Default images

„Zvezda je jedan od najboljih timova i imamo veliki respekt prema njima. Ali ljudski je nadati se, možda i možemo da iznenadimo kao u prošlom kolu u Kragujevcu“, rekao je Šljivančanin.

„Imamo samo jednu misiju, a to je da se borimo pa šta bude. Superliga je velika nagrada za naš tim, igraćemo za svoju dušu. Potrudićemo se da meč bude interesantan“, kaže bivši igrač ’crveno-belih’.

Šljivančanin kaže da mu protiv bivšeg tima neće nedostajati motiva, jer gotovo celu sezonu nije igrao zbog sitnih povreda.

„Proveo sam lepih godinu dana u dresu Crvene zvezde i naravno da imam emocije prema njima, ali nemam presiju da se nekome dokazujem.. Znam koliko vredim i da to mogu da pokažem. Imam motiv jer gotovo celu sezonu nisam igrao. Ometale su me povrede i sada želim da se što pre vratim u formu“, zaključio je Šljivančanin.

Meču u "Šumicama" prisustvovaće i selektor Srbije Dušan Ivković, koji je u dvodnevnoj poseti Beogradu.

Beogradski Radnični ugostiće Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola Agroživ Superlige Srbije u “ Šumicama“ od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: