Skupština Srbije počela razmatranje Predloga odluke o izboru sudija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 11:31

Skupština Srbije počela razmatranje Predloga odluke o izboru sudija

Skupština Srbije počela je danas razmatranje Predloga odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju i to za Privredni sud u Beogradu, Drugi osnovni sud u Beogradu, Osnovni sud u Kragujevcu i prekršajne sudove u Kragujevcu i Kruševcu.

Za Privredni sud u Beogradu bira se sedam sudija, za Drugi osnovni sud u Beogradu sedam, za Osnovni sud u Kragujevcu 14, Prekršajni sud u Kragujevcu dva i Prekršajni sud u Kruševcu jedan sudija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zukorlić: Kriminlaci imaju svoje sudije, tužioce, policajce

Izvor: Danas, 03.Mar.2021

Muamer Zukorlić, predsednik Stranke pravde i pomirenja tokom rasprave o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju poručio je da se konačno mora preseći “pupčana vrpca” između kriminalaca i sudija, kriminalaca i tužilaca i kriminalaca i policajaca ..

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.