Saslušavanje u slučaju Filipa Kostića, svedočio Stevanović

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušavanje u slučaju Filipa Kostića, svedočio Stevanović

U Višem sudu u Kragujevcu je počelo saslušanje svedoka u istrazi protiv čelnika FK „Radnički”, a najpre je, u vezi s poslovanjem kluba, saslušan gladonačelnik i lider stranke „Zajedno za Šumadiju” Veroljub Stevanović.
Istraga se vodi protiv potpredsednika Radničkog Nebojše Vasiljevića, koji se sumnjiči da je prilikom transfera jednog fudbalera oštetio klub za oko pola miliona evra, zajedno sa generalnim sekretarom kluba Darko Stojanovićem i fudbalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << menadžerom Zoranom Pavlovićem.
Oko 10 sati, u vreme dok je saslušavan Stevanović, ispred suda su se okupili članovi stranke „Zajedno za Šumadiju”, čiji je Vasiljević potpredsednik.
Predsednica Višeg suda Zorica Đurić rekla je Tanjugu da će u istrazi u vezi s poslovanjem kluba biti saslušano oko 20 svedoka iz Srbije i izvestan broj iz inostranstva.
Vasiljević, Stojanović i Pavlović uhapšeni su 24. decembra u policijskoj akciji „Komšije” a dan kasnije određen im je pritvor.
Vasiljevićev advokat Borivoje Borović poslednjeg dana minule godine izjavio je „da smatra da je predmet protiv potpredsednika Radničkog potpuno neosnovano pokrenut”, te da očekuje da će Vasiljeviću pritvor bitu ukinut 4. januara, ukoliko, kako je rekao, „policija ne taktizira sa dovođenjem svedoka”.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.