SUPERLIGA: Ljajić golom i asistencijom doneo tri boda Pazarcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 19:48

SUPERLIGA: Ljajić golom i asistencijom doneo tri boda Pazarcima

Novi Pazar savladao Radnik sa 2:1.

Fudbaleri Novog Pazara slavili su na domaćem terenu protiv ekipe Radnika iz Surdulice rezultatom 2:1 (2:0) u utakmici 19. kola Superlige Srbije.

Golove za domaći tim postigli su Abdulaje Sise u devetom minutu i Adem Ljajić sa bele tačke u 39. minutu. Jedini precizan među gostima bio je Ilija Milićević u 84. minutu.

Novi Pazar je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli sa 29 osvojenih bodova, dok je ekipa Radnika na poslednjem 16. mestu sa 11 bodova. U narednom 20. kolu fudbaleri Novog Pazara dočekuju ekipu Spartaka, dok Radnik gostuje kragujevačkom Radničkom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PETARDA VOŽDOVCA NA KROVU: Zmajevi deklasirali nemoćne Pančevce na svom terenu!

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2023

Izuzetna igra domaćina Fudbaleri Voždovca pružili su sjajnu igru na domaćem terenu, deklasiravši ekipu Železničara iz Pančeva rezultatom 5:1 u 19. kolu Superlige Srbije. Zmajevi su od samog početka dali do znanja da će biti nezaustavljivi, a prvi gol stigao je već u devetom minutu. Jočić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.