Rukometaši Radničkog se plasirali u treće kolo Čelendž kupa

Izvor: KGsport.info, 17.Okt.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog se plasirali u treće kolo Čelendž kupa

Rukometaši Radničkog još jednom su savladali ekipu Kastriotija iz Uroševca i na taj način se plasirali u treće kolo Čelendž kupa. Kragujevčani su i u revanšu, odigranom na neutralnom terenu u Danilovgradu, slavili sa šest golova razlike – 32:26 (18:14).
Od samog starta utakmice rukometaši Radničkog su nametnuli svoj ritam igre. Do isteka šestog minuta igre Kragujevčani su vodili sa 6:2, da bi polovinom prvog poluvremena stekli i „plus sedam“ (12:5). Ekipa iz Uroševca >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je sa četiri vezana gola uspela da se vrati u meč i na odmor ode sa delimično prihvatljivih 14:18, a zatim na startu drugog dela igre priđe na samo gol zaostatka (19:20).
Kragujevčani uspevaju da se odlepe na tri gola razlike (24:21) petnaestak minuta pre kraja meča i tu prednost sačuvaju maltene do samog finiša, kada mini serijom uspevaju da obezbede ubedljiviju pobedu.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ivan Rajičević sa devet golova, a odlično ga je ispratio Luka Radović sa sedam.
Radnički je zasluženo izborio plasman u treće kolo EHF Čelendž Kupa, gde će odmereti snage sa bugarskom Dobrudžom. Prvi meč je na programu 21/22. novembra u Kragujevcu, a revanš nedelju dana kasnije u Bugarskoj.
Radnički – Kastrioti 32:26 (18:14)
DANILOVGRAD
Sаlа Policijske аkаdemije.
Bez gledаlаcа.
Sudije: Kаluđerović i Vujаčić (Crnа Gorа).
Sedmerci: Rаdnički 2(2), Kаstrioti 2 (1).
Isključenjа: Rаdnički 4, Kаstrioti 12 minutа.
RADNIČKI: Lekić, Blаgojević 1, Đukić , Bаrudžić 1, Jаnićijević 2, Gemаljević, Mošić , Spаsić 1, Milinčić 1, Simić 2, Vujović 4, Sukić, Rаdović 7, Stefаnović 3, Rаjičević 9, Bаrjаktаrević 1.
KASTRIOTI: Mehmeti, Silа 2, Ibrаhim 4, Rudаri, Mustаfа, Šаbаni, Selmаni, Bislimi 4, Sаlihu 2, Limаni, Šаhiti, Sulа 3, Ademi 1, Aćhimusа 1, Zаskoku 6, Bekiri 3.
Igrаč utаkmice: Ivаn Rаjičević (Rаdnički)
Foto: Zoran Petrović
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Subotičani eliminisani iz EHF kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2015, 11:05

U revanš utakmici drugog kola EHF Kupa rukometaši Spartak Vojputa su na domaćem terenu savladali belgijskog predstavnika Hubo Inicia Haselt sa 23:21..Slaba je to uteha za Subotičane jer su se u narednu rundu plasirali gosti zahvaljujući ubedljivoj pobedi u prvoj utakmici sa sedam golova razlike...Najefikasniji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.