Rukometaši Radničkog protiv Morave overavaju plasman u plej-of (subota, 19h)

Izvor: KGsport.info, 29.Mar.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog protiv Morave overavaju plasman u plej-of (subota, 19h)

Rukometaši Radničkog večeras igraju veoma važan meč u okviru poslednjeg kola ligaškog dela Super lige. U „Jezero“ dolazi ekipa Morave iz Velike Plane, koja definitivno ovu sezonu završava na pretposlednjem mestu, tako da nije pod imperativom osvajanja bodova u večerašnjem meču. Kragujevčani bi pobedom osigurali plasman u plej-of, čime bi došli u situaciju da se bore za toliko željenu titulu.
Radnički je neverovatnom serijom od pet uzastopnih trijumfa stigao na korak >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << od plasmana u plej-of. Izabranici Nedeljka Vučkovića nalaze se na četvrtom mestu prvenstvene tabele, sa istim brojem bodova kao i petoplasirani Spartak, ali sa boljim skorom u međusobnim duelima sa Subotičanima. Zato je večerašnji meč sa ekipom iz Velike Plane od izuzetnog značaja za Kragujevčane, jer bi pobedom definitivno obezbedili svoje mesto među šest ekipa (četiri iz Super lige + Partizan i Vojvodina) koje će se boriti za titulu prvaka Srbije.
Duel između Radničkog i Morave igra se večeras u „Jezeru“ sa početkom u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Radničkog se pobedom oprostile od svojih navijača

Izvor: KGsport.info, 29.Mar.2014

Odbojkašice Radničkog zabeležile su jedanaestu pobedu u sezoni, u okviru premijernog meča pretposlednjeg, 21. kola Prve lige Srbije. One su u hali „Park“ nadigrale slabašni Libero iz Čačka sa 3:1 (25:11, 25:11, 18:25, 25:17) i tako se pobedom oprostile od svojih navijača za ovu sezonu.. Radnički...

Nastavak na KGsport.info...

Rukometaši Radničkog obezbedili plasman u plej-of

Izvor: KGsport.info, 30.Mar.2014, 00:20

Pobedom nad ekipom Morave iz Velike Plane 33:28 (17:15), u poslednjem, 22. kolu regularnog dela Super lige, rukometaši Radničkog „overili“ su četvrto mesto koje vodi u plej-of i borbu za titulu.. Iako bez većih ambicija, Planjani su propisno namučili izabranike Nedeljka Vučkovića. Kragujevčani...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.