Radovanović četvrti na šampionatu Srbije

Izvor: KGsport.info, 21.Avg.2013, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovanović četvrti na šampionatu Srbije

Nikola Radovanović, član Radničkog osvojio je četvrto mesto na danas završenom Prvenstvu Srbije u šahu za omladince koje je održano u hotelu Lepenski Vir u Donjem Milanovcu, dok je njegov klupski drug Bojan Jovanović bio deseti.
Posle 11 kola dvanaest najboljih omladinaca  je u međusobnim duelima odredilo ko je najbolji za ovu 2013. godinu. Po najvišem rejtingu i FIDE majstorskoj tituli Novak Čabarkapa bio je favorit za titulu, što se i ostvarilo. Jer je sakupio osam i po poena iz 11 partija.
Sinoćnim predposlednjim i današnjim poslednjim kolom poredak Kragujevčana mogao je biti i drugačiji, ali u svakom slučaju raduje četvrto mesto Nikole Radovanovića.
Ono je možda i dobra najava pred ekipno Prvenstvo Srbije koje 24. avgusta počinje u hotelu Šumarice u Kragujevcu, i na kome ekipa šah kluba Radnički očekuje borbu za sredinu tabele.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odličan debi Nikole Radovanovića na Omladinskom prvenstvu Srbije

Izvor: KGsport.info, 22.Avg.2013, 13:28

. Na proteklom Omladinskom prvenstvu Srbije u šahu učestovala su i dva Kragujevčanina. Nikola Radovanović je sjajno debitovao na ovom takmičenju i osvojio odlično četvrto mesto, dok je Bojan Jovanović nažalost u finišu turnira pokvario svoj plasman i završio na desetom mestu.. Mladom Nikoli...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.