Izvor: Kragujevac.rs, 13.Feb.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme JKP Pakring servisa za Dan državnosti

JKP “Parking servis“ obaveštava korisnike opštih parkirališta da će zbog brojnih manifestacija kojima će biti obeležen Dan državnosti u Kragujevcu, 14. i 15. febrauara, na snazi biti zabrana parkiranja i to na sledećim lokacijama:

Pored zahvalnosti građanima na razumevanju “Parking servis“ apeluje na sugrađane da uklone svoja vozila sa pomenutih parking mesta, kako ih ne bi izmeštali specijalnim “pauk“ vozilom.

S obzirom na to da su 15. i 16. februar neradni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << dani, JKP “Parking servis“ obaveštava korisnike da će “Pauk služba“ i “Depo“ za uklonjena vozila imati radno vreme prema rasporedu neposrednog rukovodioca, a u dogovoru sa saobraćajnom policijom i komunalnom inspekcijom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.