Radnički traži poništavanje finala kupa jer njihov golman nije video loptu

Izvor: Njuz.net, 28.Jan.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički traži poništavanje finala kupa jer njihov golman nije video loptu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeIgrači Radničkom zameraju Šefiku što je prejako bacio loptu

KRAGUJEVAC, 28. januar 2014, (Njuz) – Vaterpolo klub Radnički traži poništavanje finalne utakmice Kupa Srbije insistirajući pri tome da je poslednji gol bio neregularan jer njihov golman Zdravko Radić nije video loptu posle šuta Denisa Šefika.
- Apsolutno je neprihvatljivo da se na ovaj način završi finale Kupa Srbije i zato tražimo ponovno odigravanje utakmice – kaže Filip Filipović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kapiten Radničkog – Svi ste videli da je Šefik šutnuo loptu baš jako, pa naš golman nije uspeo ni da je vidi, a kamoli da odbrani udarac. Sumnjam da je Šefik namerno napravio žabice kako bi Radića lopta zbunila, što se i desilo. To nikako nije kolegijalno sa njegove strane. Morao bi da ima razumevanja za kolegu sa druge strane bazena. Zbog tih žabica Radiću je voda prsnula u lice i nedopustivo je da sudije priznaju takav gol – ljutito tvrdi Filipović.
Članovi stručnog štaba i igrači tima iz Kragujevca tvrde da nemaju ništa protiv Crvene Zvezde, ali da bi odigravanje novog meča bilo pravedno rešenje.




- Nadam se da će Zvezda prihvatiti odigravnje nove utakmice jer je to najpoštenije rešenje u ovom slučaju. Bilo bi sportski da Šefik u tom meču ne igra i da nas Zvezda opet ne pobedi kako bi dokazali da smo trenutno najbolji tim u Srbiji-zaključio je Filipović.
Bojan Savić
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Vaterpolo

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.