Radnički iz Kragujevca porazom počeo Jadransku ligu

Izvor: Studio B, 29.Sep.2012, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički iz Kragujevca porazom počeo Jadransku ligu

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca porazom su počeli takmičenje u Jadranskoj ligi, pošto su danas u prvom kolu izgubili na svom terenu od Olimpije sa 71:65 (12:16, 6:15, 26:7, 27:27).

Radnički je na poluvremenu vodio 13 poena razlike, ali su košarkaši ljubljanske ekipe u trećoj četvrtini uspeli da nadoknade taj zaostatak i posle tog perioda igre vodili su sa šest poena, a Kragujevčani nisu uspeli da se vrate i dođu do pobede.   

Najefikasniji u srpskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ekipi bio je Stefan Sinovec sa 15 poena, dok je Bojan Krstović postigao tri manje.   

Olimpiju je do pobede predvodio Jaka Blažić sa 19 poena.   

Utakmica u hali Jezero u Kragujevcu odigrana je pred oko tri hiljade gledalaca.   Radnički u drugom kolu u sredu gostuje Cedeviti u Zagrebu, dok Olimpija u utorak dočekuje Split.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca porazom počeo Jadransku ligu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Sep.2012

BEOGRAD, 29. septembra 2012. (Beta) - Košarkaši Radničkog iz Kragujevca porazom su počeli takmičenje u Jadranskoj ligi, pošto su u subotu u prvom kolu izgubili na svom terenu od Olimpije sa 71:65 (12:16, 6:15, 26:7, 27:27)... BEOGRAD, 29. septembra 2012. (Beta) - Košarkaši Radničkog iz Kragujevca...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.