ABA: Radnički izgubio od Olimpije u Kragujevcu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Radnički izgubio od Olimpije u Kragujevcu

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca porazom su počeli takmičenje u Jadranskoj ligi, pošto su danas u prvom kolu izgubili na svom terenu od Olimpije sa 71:65 (12:16, 6:15, 26:7, 27:27).

 

Radnički je na poluvremenu vodio 13 poena razlike, ali su košarkaši ljubljanske ekipe u trećoj četvrtini uspeli da nadoknade taj zaostatak i posle tog perioda igre vodili su sa šest poena, a Kragujevčani nisu uspeli da se vrate i dođu do pobede.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Najefikasniji u srpskoj ekipi bio je Stefan Sinovec sa 15 poena, Bojan Krstović je postigao tri manje, dok je Vortington ubacio 11. Olimpiju je do pobede predvodio Jaka Blažić sa 19, a odličnu rolu je imao Pejdž sa 15 poena i 11 skokova.

 

Utakmica u hali Jezero u Kragujevcu odigrana je pred oko tri hiljade gledalaca.

 

U petak je Partizan savladao Zadar 81:74, dok Crvena zvezda gostuje Splitu od 21.

 

Radnički u drugom kolu u sredu gostuje Cedeviti u Zagrebu, dok Olimpija u utorak dočekuje Split.

 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.