R.Nikolić: Bivša vlast isto zemljište prodavala dva puta

Izvor: Press, 30.Jan.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

R.Nikolić: Bivša vlast isto zemljište prodavala dva puta

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je večeras da je bivša vlast u tom gradu dva puta prodavala isto zemljište i da je, kako je rekao, došao do informacije da će lokalna samouprava biti tužena.
"Bivša vlast je dva puta prodavala istu zemlju. Takvih parcela je 10, a iznosi su preko milion evra za svaku. Ubeđen sa da je to rađeno organizovano i neko će ozbiljno da se bavi istragom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je Nikolić gostujući na Radio televiziji Kragujevac.

Gradonačelnik je naveo i "da su zemljište kupovali nazovi investitori koji su platili parcelu i posle pet godina nisu potpisali ugovor o kupoprodaji zemlje".

"Posle pet godina došli su kod predstavnika bivše vlasti i tražili nazad pare, a odgovoreno im je da pare nemaju i da su ih potrošili", rekao je Nikolić i naveo da će više o tome govoriti kada bude imao, kako je rekao, malo više podataka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Istu zemlju prodavali dva puta"

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je da je bivša vlast u tom gradu dva puta prodavala isto zemljište..."Bivša vlast je dva puta prodavala istu zemlju. Takvih parcela je 10, a iznosi su preko milion evra za svaku. Ubedjen sa da je to radjeno organizovano i neko će ozbiljno da se bavi...

Nastavak na B92...

Radomir Nikolić: Zemljište prodavali dva puta

Izvor: RTS, 31.Jan.2015, 00:10

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić izjavio je da je bivša vlast u tom gradu dva puta prodavala isto zemljište i da je, kako je rekao, došao do informacije da će lokalna samouprava biti tužena. . "Bivša vlast je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.