Pronađena tela još tri stradala radnika u Kragujevcu

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela još tri stradala radnika u Kragujevcu

Nakon intenzivnog traganja za radnicima nestalim u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu pronađeni su posmrtni ostaci trojice nestalih, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

U skladu sa nalogom nadležnog tužioca u toku je identifikacija pronađenih posmrtnih ostataka.

Istragu o uzrocima i posledicama nesreće vodi zamenica Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Jasmina Stojadinović.

Komisija za ispitivanje okolnosti nastanka vanrednog događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << juče je počela sa radom, dok je danas započeo vanredni Inspekcijski nadzor u Tehničko-remontnom zavodu koji po nalogu ministra Zorana Đorđevića sprovodi Inspektorat odbrane.

Saučešće porodicama nastradalih uputili su ministar Đorđević i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.

U Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, 28. februara došlo je do eksplozije u kojoj je, pored tri osobe koje su pronađene danas, poginuo potpukovnik Miroslav Perišić, dok je 25 pripadnika vojske i policije povređeno.

Potpukovnik Perišić sahranjen je danas na Varoškom groblju u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena tela trojice nestalih u eksploziji u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2017

Nakon intenzivnog traganja za nestalima u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, pronađeni su posmrtni ostaci trojice nestalih...U skladu s nalogom nadležnog tužioca, u toku je identifikacija pronađenih posmrtnih ostataka...Istragu o uzrocima i posledicama nesreće vodi zamenica višeg...

Nastavak na Radio 021...

Kragujevac: Nađena tela kapetana i dvojice civila

Izvor: Mondo, 02.Mar.2017

Nađena su tela trojice zaposlenih, nestalih u eksploziji u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu. Ministarstvo odbrane saopštilo da su identifikovani posmrtni ostaci kapetana Darka Kostića i civila Dejana Kovačevića i Željka Nikolića...U vojnom objektu u Kragujevcu u utorak se dogodila eksplozija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.