Izvor: Kragujevac.rs, 12.Dec.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija on lajn alata ###Coin&Found###

Grad Kragujevac, Kancelarija za mlade i Biznis inovacioni centar u saradnji sa konsultantskom kućom Casa Forte iz Beograda organizovali su on lajn edukativnu simulaciju biznisa Coin&Found. Projekat sprovodi Casa Forte u saradnji sa Univerzitetom Singidunum a uz podršku Digitalne inicijative Srbije.

Igra Coin&Found je dizajnirana kao edukacioni alat pomoću kojeg korisnici imaju priliku da kroz simulaciju realnih poslovnih situacija vide kako njihove odluke kao direktora fiktivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << preduzeća utiču na poslovanje. Poslovanje preduzeća ogleda se kroz bilanse stanja, uspeha, toka gotovine a merilo uspešnosti kroz racio pokazatelje. Coin&Found je softversko rešenje čiji je cilj edukacija mladih o preduzetništvu i poslovanju a mogu da ga koriste i preduzeća za projekciju poslovanja, testiranje, izradu budžeta i predviđanje godišnjih rezultata.

Kroz igricu koja se sastoji iz nekoliko modula 11 kandidata moglo je da nauči nešto novo i da na zanimljiv i drugačiji način vide kako njihove odluke utiču na poslovanje fiktivnog preduzeća.

Nakon predstavljanja Coin&Found alata na FINIZ konferenciji u Privrednoj komori Srbije, Kragujevac je prvi grad u kome se igradala ova on lajn igrica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.