Porodila se, pa bebu bacila u septičku jamu: Užas nadomak Jagodine, porodilju čuva policija!

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 22:33

Porodila se, pa bebu bacila u septičku jamu: Užas nadomak Jagodine, porodilju čuva policija!

Pošto se nalazi u teškom stanju, policija i Više tužilaštvo čekaju da lekari dozvole da razgovaraju sa Draganom R. (26) DRAGANA R. (26) iz Malog Popovića nadomak Jagodine, koja se porodila, a potom najverovatnije bacila bebu, zbog zdravstvenih komplikacija prebačena je u KC Kragujevac. Zbog toga što se sumnja da je počinila ubistvo deteta pri porođaju, nju čuva policija. Ona se zbog bolova u stomaku javila u Opštu bolnicu u Jagodini u kojoj su odmah konstatovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se nedavno porodila. Međutim, ona ništa nije htela da priča o bebi. Pošto se nalazi u teškom stanju, policija i Više tužilaštvo čekaju da lekari dozvole da razgovaraju sa njom. U međuvremenu je izvršen uviđaj, a mrtva beba nađena je poljskom ve-ceu ili septičkoj jami pored kuće. Ona će najverovatnije biti gonjena za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Međutim, postoji mogućnost da se delo prekvalifikuje ukoliko je to učinila u saizvršilaštvu, kao i zavisno od toga da li obducent utvrdi da je dete prilikom rođenja bilo živo ili mrtvo.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA Nakon porođaja bebu bacila u septičku jamu, radila sve dok nije pronađeno mrtvo dete

Izvor: Blic, 25.Maj.2020, 13:45

"Niko nije znao da je Dragana trudna. Sustigla je u petak ili subotu mog supruga koji je bio na biciklu, a koji ništa nije ni tada primetio", kaže meštanka Malog Popovića, komšinica Dragane R. za koju se sumnja da je nakon porođaja dete ubila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.