Počinje sajam automobila u Kragujevcu VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 15:44

Počinje sajam automobila u Kragujevcu VIDEO

Na Šumadija sajmu počinje 18. Sajam automobila.

Kada su noviteti u pitanju, Kragujevčani bi pre svega želeli da vide novi električni automobil čija proizvodnja počinje upravo u tom gradu, ali će morati da se strpe do sledećeg sajma.

O detaljima koji posetioce čekaju ove godine, govorio je za Prvu TV direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn.

"Ove godine pojavljuje se desetak izlagača sa 15 brendova - zanimljivo je da će nakon svečanog otvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti organizovano sedam promocija, među kojima su i potpuno električni Fiat 500e i Hyundai Ioniq 6. Prvi put se javlja i Mazda CX60 na prostorima centralne Srbije", istakao je Štajn.

Što se cena tiče, one se kreću od oko 16.000 evra, do oko 100.000 evra, a tu je i prateći program u organizaciji sa ABS, Putevima Srbije i drugim partnerima.

Više o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.