Izvor: RTS, 16.Okt.2021, 23:30

Pobeda vaterpolista Novog Beograda u derbiju protiv Radnicko

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Radnički iz Kragujevca 18:14 (3:5, 7:1, 1:3, 7:5) u spektakularnom derbiju trećeg kola Superlige.
Pred punim tribinama bazena "11. april", u reprizi prošlogodišnjeg finala, početak meča protekao je u znaku branioca titule Radničkog, koji je poveo sa 5:2.

Međutim, domaći su zaigrali mnogo bolje u drugoj četvrtini, koju su resili u svoju korist 7:1 i stigli do preokreta.
Polovinom treće deonice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trener Radničkog Uroš Stevanović isključen je zbog prigovora sudijama, a stečenu prednost Novi Beograd sačuvao je do kraja i zasluženo slavio.
Najefikasniji i pobedničkom taboru bili su Strahinja Rašović sa pet, Nika Šušiašvili i Duško Pijetlović sa po tri, dok su se golgeterskim učinkom kod gostiju istakli Josip Vrlić sa četiri i Filip Janković sa tri gola.
Naredni meč ova dva tima igraće već 26. oktobra i to na startu takmičenja u Ligi šampiona.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.