PRŠTAĆE U VODI: Vaterpolisti Novog Beograda spremni za derbi sa Radničkim

Izvor: Kurir, 16.Okt.2021, 13:35

PRŠTAĆE U VODI: Vaterpolisti Novog Beograda spremni za derbi sa Radničkim

Utakmica trećeg kola šampionata Srbije između Novog Beograda i Radničkog iz Kragujevca sa razlogom nosi epitet velikog derbija, a o očekivanjima pred duel na bazenu „11. april“ govorili su vaterpolisti dva velika rivala, nekadašnji dugogodišnji saigrači iz reprezentacije Gojko Pijetlović i Miloš Ćuk.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novom Beogradu derbi protiv Radničkog

Izvor: B92, 16.Okt.2021

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Radnički iz Kragujevca 18:14 (3:5, 7:1, 1:3, 7:5) u spektakularnom derbiju trećeg kola Superlige...Pred punim tribinama bazena "11. april", u reprizi prošlogoddišnjeg finala, početak meča protekao je u znaku branioca titule Radničkog, koji je poveo sa 5:2...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.