Pobeda u poslednjoj proveri u Turskoj

Izvor: KGsport.info, 12.Feb.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda u poslednjoj proveri u Turskoj

Fudbaleri Radničkog 1923 pobedili su ekipu Velingtona sa Novog Zelanda 2:1 u poslednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji. Golove za kragujevačkog superligaša postigli su Adamović i Beljić.
Za duel sa Novozelanđanima trener Kragujevčana Radmilo Ivančevića nije mogao da računa na kapitena Spalevića i Tintora, kao i Nikolu Kovačevića, koji se zbog povrede zgloba već vratio u Kragujevac.
U veoma borbenoj utakmici Radnički je imao inicijativu koju je uspeo da kruniše početkom drugog poluvremena, kada se u strelce upisao novajlija iz Rada Adamović.
Novozelanđani su do izjednačenja stigli u 86. minutu, ali se “Đavoli“ nisu predali, pa su u 89. minutu ipak izvojevali pobedu golom iz penala. Sve zasluge za drugi gol pripadaju mladom Dejanu Miljušu, koji je odlično prevario beka Velingtona, koji ga je nepropisno zaustavio. Siguran sa “bele tačke“, kao i pre dva dana, bio je Bojan Beljić, za novu pobedu Kragujevčana, čime je stavljena tačka na kontrolne utakmice u Antaliji.
Na meču protiv Velingtona od prvog minuta za Kragujevčane zaigrali su: Čančarević, Pavlović, Rosić, Bubanja, Marić, Vidović, Krivokapić, Beljić, Adamović, Knežević, Čadikovski.
Na pripremama u Antaliji Kragujevčani su odigrali pet utakmica, gde su ostvarili skor od tri pobede (Spartak – Gruzija, Gaz Metan – Rumunija, Velington – Novi Zeland), i po jedan remi (Đer) i poraz (LASK Linc).
Fudbalere Radničkog 1923 u četvrtak očekuju dva treninga, kao i prepodnevni trening u petak, kada će spakovati kofere i letom u 14 časova krenuti za Kragujevac, gde se očekuje da će stići oko 23 časa.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.