Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 12:39

Pet beba mlađih od dva meseca u Šumadijskom okrugu obolelo od velikog kašlja: Ne odlažite odlazak lekaru!

Od početka epidemije velikog kašlja u oktobru prošle godine, na teritoriji cele Srbije je evidentirano 1.342 zaražene osobe, a zabrinjava činjenica je da ova zarazna bolest sve više pogađa najmlađe. U Šumadijskom okrugu potvrđeno je pet slučajeva kod beba mlađih od dva meseca, od kojih su tri iz Kragujevca, a dve iz Aranđelovca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALARMANTNO! Pet beba iz Šumadije obolelo od velikog kašlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024

Tri bebe zaražene velikim kašljem su iz Kragujevca, dok su dve iz Aranđelovca...Pet slučajeva velikog kašlja potvrđeno je u Šumadiji kod beba mlađih od dva meseca. Tri bebe su iz Kragujevca, dok su dve iz Aranđelovca, prenosi iKragujevac...- Pošto su izuzetno male, ove bebe nisu mogle da budu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.