Pank-metal svirka u Banovini

Izvor: Studnel.com, 08.Maj.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pank-metal svirka u Banovini

Mortal Kombat je bend čija se muzika može opisati kao pank-metal bazirana na provokativnim tekstovima. Grupa je osnovana 2009. godine i do sada su izdali 2 albuma. Trenutno promovišu svoj drugi album Runda 2, udri!
Čovek bez sluha, poznatiji kao Šumadijski Ramonsi, obeležavaju dvadesetogodišnjicu rada. U okviru jubileja već su nastupili u Beogradu, Zagrebu, Novom Sadu, Požarevcu, Nikšiću i Smederevskoj Palanci. Pre nastupa u Nišu, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << ih veliki koncert u Kragujevcu.
Dok7 je četvoročlani bend nastao 2006. godine. Njihova muzika se zasniva na pank-rok zvuku sa primesama hardkora. Publici su poznati po pesmama Dobar dan, Requiem, Kao jedan i druge.
Bend Seljačka buna svira specifičan muzički žanr koji su sami nazvali agro-metal. Tekstovi su uglavnom satirični, bave se temama ljubavi, rok i pop stereotipa, religije.
Informacije o ceni ulaznica i prodajnim mestima biće naknadno objavljene.

mortal kombatcovek bez sluhadok7seljacka buna
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Mortal Kombat, Čovek bez sluha…

Izvor: NisCafe.com, 08.Maj.2015

Mortal Kombat Bend je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za šest godina postojanja objavili su dva studijska albuma, i jedan uživo album...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.