Mortal Kombat, Čovek bez sluha…

Izvor: NisCafe.com, 08.Maj.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mortal Kombat, Čovek bez sluha…

Mortal Kombat Bend je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za šest godina postojanja objavili su dva studijska albuma, i jedan uživo album sa koncerta iz bašte SKC-a, održanog u maju 2013. Koncert je obeležila neverovatna atmosfera koju je napravilo preko 1000 posetilaca, a sve to je profesionalno zabeleženo i objavljeno kao DVD izdanje, koje možete pogledati na oficijalnoj YouTube prezentaciji benda. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj drugi album od 13 baksuznih pesama „Runda 2, udri!” koji je besplatno dostupan za download na oficijalnoj internet prezentaciji benda (www.mortalkombatbend.com).
Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje jesu: Nemoj biti emo, Evrovizija, Post’o sam metalac i Teški metal.
Covek Bez Sluha – Official, popularni „Šumadijski Ramonsi“ novim maksi singlom i koncertnim aktivnostima obeležavaju dve decenije rada. Važe za jedan od najboljih lajv bendova, sa velikim brojem hitova (Daleko blizu daleko, Ništa mi starno ne nedostaje, Superheroj, Gotovo je, Reci ne…). ČBS je svoje koncerte povodom jubileja već održao Beogradu (Dom Omladine, Sala Amerikana), Zagrebu (Vintage Industrial Bar), Novom Sadu (Club Quarter), Požarevac (klub KB), Nikšič (NK bar), Smederevska Palanka (KM64). Sledi veliki solistički koncert na stadionu PMF-a u Kragujevcu i nastup sa Mortal Kombatom, Dok 7 i Seljačkom Bunom u Nišu u dvorištu Univerziteta
Dok7 punx su odlični pankeri, koji su već postali prepoznatljivo ime na domaćoj sceni. Iza sebe imaju odličan album za Multimedia music i mnoštvo nastupa što po Srbiji, što po regionu, na kojima su promovisali svoj novi materijal
Ovog puta su i u ulozi domaćina, obzirom da je u pitanju bend iz Niša!
Seljacka buna svira samoproklamovani žanr agro-metal. U muzici Seljačke Bune dominira metal zvuk sa primesama klasičnog roka, bluza i etna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike, te rok i pop stereotipa.
Uskoro informacije o ceni karata i pretprodajnim mestima!

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.