PRODAVAC LUBENICA I DALJE U BOLNICI: Čekićem udaren u glavu, njegova ćerka otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2022, 21:56

PRODAVAC LUBENICA I DALJE U BOLNICI: Čekićem udaren u glavu, njegova ćerka otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju

"Otac mi je otišao normalno iz kuće, a sledeće što smo čuli je da se bori za život"

Prodavac lubenica Zoran M. (68) iz okoline Kragujevca teško je povređen je pre nešto više od mesec dana kada ga je čekićem u glavu udario K. M. (62).

On je, kako je rekla njegova ćerka Tanja, i dalje u bolnici i uspešno se oporavlja.

- U bolnici je, oporavlja se Bogu hvala. Ne možemo da ga vidimo zbog korone, posete nisu dozvoljene. Samo nam daju infromacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko telefona. Kako kažu, uskoro bi trebalo da bude pušten kući - kaže ona.

Podsetimo, nasilnik je brzom reakcijom policije pronađen i uhapšen.

Zoran je 20. juna prodavao lubenice kada mu je prišao K.M. i pitao ga "što me tako gledaš". I pre nego što je prodavac odgovorio otišao je po čekić koji je bio u automobilu i udario ga.

Njegova ćerka je tada za naš portal rekla: "Otac mi je otišao normalno iz kuće, a sledeće što smo čuli je da se bori za život. Sedeo je u kolima, prodavao lubenice, a onda ga je taj ničim izazvano udario u glavu. Mi smo u šoku... Ne znamo šta nas je snašlo. Sreća je da je on sada stabilno i da će biti dobro. Ovaj što ga je napao poznat je kao problematičan. Tukao je ćerku, komšiju je udario kamenom u glavu... Ima dosije... Strašno. Ne znam šta više da kažem, zaista".

Nesrećnom čoveku tada su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma lobanje.

Teško povređeni čovek rekao je da ne poznaje nasilnika i da mu "ništa loše nije uradio, čak ni gledao u pravcu njega".

BONUS VIDEO: Interventna odvodi Zorana Marjanovića
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.