POTRESNO! Ispunjena POSLEDNJA ŽELJA Stefana koji je poginuo kod Kruševca, a tiče se BEBE VUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO! Ispunjena POSLEDNJA ŽELJA Stefana koji je poginuo kod Kruševca, a tiče se BEBE VUKA!

Zdravstveno stanje bebe porođene carskim rezom posle udesa u Kruševcu, koja je zbrinuta u Centru za neonatologiju Kliničkog centra u Kragujevcu, i dalje je nepromenjeno.

- Osnovne životne funkcije su stabilizovane, ali je opšte stanje malog Vuka i dalje teško. Priključen je na respiratore, a tim lekara konstantno prati njegovo zdravstveno stanje - kažu u Centru za neonatologiju. Inače, Vuk je rođen u devetom mesecu i težak je 3,5 kilograma.

Najveća želja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefana Ilića bila je da mu se sin zove Vuk. Porodica preminule Stefanove devojke, porodilje Jovane Milenković nam je ispričala da će Stefanova želja za njih biti svetinja.

 Da podsetimo, otac dečaka Stefan Ilić, je bio za volanom "fijata", a Jovana je sedela na zadnjem sedištu kada se njihovo vozilo direktno sudarilo sa autobusom.

Stravičan sudar dogodio se na deonici Kruševac-Kaonik u 6.45 časova, kada su se na putu pokrivenom snegom i ledom direktno sudarili autobus kruševačkog "Jugoprevoza" i "fijat" u kome se nalazilo četvoro putnika.

Autobus, kojeg je vozio B. J, proklizao je, prešao u drugu traku i udario u automobil. Jedan putnik iz autobusa lakše je povređen.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.