Odloženo kolo Superlige zbog Dana žalosti - Radnički i Radnik danas bez mečeva

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2023, 14:27

Odloženo kolo Superlige zbog Dana žalosti - Radnički i Radnik danas bez mečeva

Odloženo je celo 9. kolo Superlige i Prve lige, potvrdili su iz Zajednice fudbalskih klubova ovih liga, zbog odluke Vlade Srbije da proglasi Dan žalosti nakon događaja na Kosovu i Metohiji. Termini odigravanja odloženih utakmica biće naknadno određeni, pa tako surdulički Radnik ne igra danas u Kragujevcu, niti niški Radnički koji je trebalo da dočeka Železničar iz Pančeva.

Utakmice 9. kola dva najviša ranga koje su bile zakazane za danas, sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i prekosutra, odložene su daljeg.

Surdulički Radnik je danas trebalo da igra u Kragujevcu sa Radničkim, a niški Radnički na svom "Čairu" sa Železničom iz Pančeva.

Dan žalosti će, odlukom Vlade Srbije, biti u sredu, 27. septembra.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.