Odbornička grupa “Čuvajmo Kragujevac“ podržala usvajanje rebalansa

Izvor: Kragujevac.rs, 26.Okt.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornička grupa “Čuvajmo Kragujevac“ podržala usvajanje rebalansa

Odbornička grupa “Čuvajmo Kragujevac“, na današnjoj sednici gradskog parlamenta, glasala je za usvajanje Odluke o II rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2018. godinu. Predstavnici ove Odborničke grupe smatraju da se usvajanjem rebalansa nastavlja politika konsolidacije javnih finansija u Kragujevcu.

Rebalans je u skladu sa potrebama značajnim za funkcionisanje grada, a sve u cilju konsolidacije javnih finansija, koje su bile vidno urušene u prethodnom periodu, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << je Igor Ratković, šef odborničke grupe “Čuvajmo Kragujevac“ na konferenciji za novinare koja je održana u toku skupštinskog zasedanja.

Naša odbornička grupa podržava aktivnosti aktuelne gradske vlasti usmerene na kapitalne projekte, izgradnju Legata Nikole Koke Jankovića, kao i ulaganja u objekte kulture, rekonstrukciju škola i predškolskih ustanova, putne mreže i vodovodne infrastrukture, kazao je Ratković.

Iz ove odborničke grupe najavljuju predlog da omladinska škola Fudbalskog kluba Radnički dobije ime “Goran Milanović Goša“, u znak sećanja na nekadašnjeg golmana Radničkog, koji je poginuo kao pripadnik Vojske Jugoslavije 1999. godine tokom NATO bombardovanja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Usvojena odluka o drugom rebalansu budžeta grada Kragujevca

Izvor: Kragujevac.rs, 26.Okt.2018

Odlukom o drugom rebalansu budžeta ukupno utvrđeni prihodi i primanja odnosno rashodi i izdaci iznose 7, 9 milijardi dinara. Do rebalansa je došlo zbog rasporeda viška prihoda odnosno suficita utvrđenog odlukom o završnom računu za 2017. godinu u iznosu od 73 miliona dinara. Na drugoj strani došlo...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.