Odbojkaši Radničkog u Leposaviću čekiraju kartu za finalni turnir Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 21.Dec.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog u Leposaviću čekiraju kartu za finalni turnir Kupa Srbije

Odbojkaše Radničkog sutra u Leposaviću od 18 časova očekuje revanš meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Kosovske Mitrovice. Kragujevčani su u prvom meču, odigranom u „Jezeru“ pre nedelju dana, slavili sa 3:1, pa im je za prolaz na finalni turnir neophodno da osvoje dva seta.
Radnički će na ovom meču biti značajno oslabljen, pošto trener Predrag Srećković neće moći da računa Čedića i Matića zbog povreda, kao ni na mladog dizača Nikolu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Zugića koji se u međuvremenu razboleo.
Ipak, ono što ohrabruje i pored tih pehova, to je uzlazna forma Kragujevčana. Sve je krenulo trijumfom nad Spartakom iz Ljiga (3:1), na šta se nadovezala pobeda nad Mitrovčanima u Kupu Srbije (takođe sa 3:1), a zatim je u nedelju, u poslednjem superligaškom meču u 2016. godini, savladan Klek u „Jezeru“ sa maksimalnih 3:0.
Sigurno je da izabranicima Predraga Srećkovića neće biti ni malo lako da ostvare svoj cilj na vrućem terenu u Leposaviću. Dovoljno je setiti se prošle sezone, kada je Kosovska Mitrovica u osmini finala Kupa Srbije eliminisala Kragujevčane sa 3:2.
Zato je neophodno biti oprezan i nikako ne potceniti rivala, koji će biti silno motivisan da „skine skalp“ favoritu. Kvalitet je definitivno na strani Radničkog, ali je potrebno to preneti na teren i od samog starta dati do znanja protivniku sa kim ima posla. Samo na taj način Kragujevčani mogu prokrčiti sebi put ka finalnom turniru Kupa Srbije i tako uspešno okončati takmičarsku 2016. godinu.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.