Odbojkaši Radničkog ciljaju prvu pobedu u drugoj fazi takmičenja (subota, 18 h)

Izvor: KGsport.info, 08.Feb.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog ciljaju prvu pobedu u drugoj fazi takmičenja (subota, 18 h)

U 2. kolu mini lige, koja predstavlja svojevrsnu uvertiru za plej-of, odbojkaši kragujevačkog Radničkog ugostiće u subotu, 9. februara od 18 časova u hali „Jezero“ ekipu subotičkog Spartaka. Kragujevčani su u prvom kolu pretrpeli poraz na gostovanju novosadskoj Vojvodini, pa će u duelu sa popularnim „golubovima“ pokušati da dođu do prvih bodova u ovoj fazi takmičenja.
Izabranici Bojana Dimitrijevića imaju razloga za optimizam pred susret sa Subotičanima. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Radnički je u ligaškom delu sezone bio ubedljiv u „Jezeru“, a malo je falilo da bodove osvoji i u „Dudovoj šumi“.
Spartak je ligaški deo takmičenja zavšio na četvrtom mestu i sa dva boda više u odnosu na Šumadince. Na startu mini lige, Subotičani su glatko izgubili u Požarevcu od Mladog radnika, bez osvojenog seta.
Tokom sezone, „golubovi“ su znali da iznenade favorite, pa su tako recimo slavili na gostovanjima Crvenoj zvezdi u Beogradu i Vojvodini u Novom Sadu. Dakle, radi se o vrlo nezgodnoj i nepredvidvoj ekipi, tako da u predstojeći susret kragujevački odbojkaši moraju ući maksimalno fokusirani i spremni za tešku bitku.
Sutrašnji meč u „Jezeru“ biće podjednako važan za obe ekipe, a posebno za domaćina koji bi eventualnim porazom izgubio korak u borbi za plej-of. Naime, Kragujevčani su trenutno šesti sa tri boda manje u odnosu na Jedinstvo iz Stare Pazove, koje se nalazi na četvrtoj poziciji, tik iznad crte.

U Radničkom se nadaju da će kragujevačka publika prepoznati važnost predstojeće utakmice i ispuniti tribine „Jezera“. Poznato je koliko izabranicima Bojana Dimitrijevića znači podrška sa tribina, što dokazuje i statistika. Naime, Kragujevčani su ove sezone pred svojim navijačima izgubili samo dve utakmice (Vojvodina i Partizan), a slavili su na sedam prvenstvenih mečeva i sve tri utakmice u Kupu Srbije.

Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog započinju napad na Regionalnu A1 ligu (subota, 19.30 h)

Izvor: KGsport.info, 08.Feb.2019

U prvom kolu Lige 6 za plasman u Regionalnu A1 ligu, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca dočekuju ekipu niškog Naisa, u subotu od 19.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.. U oba ovosezonska okršaja Kragujevčani su bili uspešniji, najpre u Nišu (12:10), a zatim i u polufinalu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.