Vaterpolisti Radničkog započinju napad na Regionalnu A1 ligu (subota, 19.30 h)

Izvor: KGsport.info, 08.Feb.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog započinju napad na Regionalnu A1 ligu (subota, 19.30 h)

U prvom kolu Lige 6 za plasman u Regionalnu A1 ligu, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca dočekuju ekipu niškog Naisa, u subotu od 19.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.
U oba ovosezonska okršaja Kragujevčani su bili uspešniji, najpre u Nišu (12:10), a zatim i u polufinalu Kupa Srbije u Zrenjaninu (8:5). Pored regionalnih poena, utakmica će se bodovati i za domaći šampionat, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ulog dvostruki.
– Poznajemo dobro Nišlije, dva puta smo ih pobedili i sigurno je da smo favoriti. U odnosu na naše prethodne okršaje, oslabljeni su odlaskom jednog od najboljih igrača, Nemanje Šilja. Ako odigramo kako treba, neće biti problema, mada ne treba se opuštati, jer smo već videli da nije lako igrati protiv njih – smatra Lazar Dobožanov, golman Radničkog i reprezentacije Srbije.
Šumadinci su trenutno na deobi drugog mesta i ovom utakmicom započinju ciklus finalnih okršaja za A1 ligu, u kom ih još očekuju domaćinstva hrvatskim predstavnicima Primorju i Solarisu, a zatim i gostovanja Budvi i Vojvodini.
– Nama je ovo jako bitna utakmica za ulazak u viši rang, kako zbog bodova, tako i atmosfere. Bitno je da pokažemo dobru igru i podignemo formu za odlučujuće mečeve. Sve utakmice će biti teške, ali mislim da imamo dobre šanse da ih dobijemo i plasiramo se u viši rang. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da nam daju vetar u leđa za predstojeće izazove – zaključio je Dobožanov.
Ulaz je besplatan.
Izvor i foto: KVK Radnički

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.