Odbegli zatvorenik uhapšen i vraćen u kragujevački zatvor

Izvor: B92, 11.Avg.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbegli zatvorenik uhapšen i vraćen u kragujevački zatvor

Kragujevac -- Odbegli zatvorenik iz kragujevačkog zatvora M.Ž. (43) uhapšen je i vraćen na izdržavanje kazne u Okružni zatvor u Kragujevcu, iz kojeg je pobegao u junu.

Policijski službenici su, kako se dodaje, rasvetlili i osam krivičnih dela teške krađe koja je kako se sumnja, M. Ž. izvršio dok se nalazio u bekstvu.

Sumnja se da je on u Kragujevcu, u noćnim satima, obijao kuće i lokale, iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojih je odnosio tehničke uređaje, garderobu, prehrambene proizvode, bicikle i razne predmete.

Izvršenjem tih krivičnih dela pričinio je veću materijalnu štetu, ali je deo ukradenih predmeta policija pronašla i vratila vlasniku, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbegli zatvorenik uhapšen i vraćen u kragujevački zatvor

Izvor: RTS, 11.Avg.2016

. Zatvorenik iz kragujevačkog zatvora M. Ž. (43) koji je iz zatvora pobegao polovinom juna ove godine, uhapšen je i vraćen na izdržavanje kazne u Okružni zatvor u Kragujevcu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.