Izvor: Blic, 16.Sep.2022, 21:58

"OVO JOJ JE ČETVRTA TRUDNOĆA" Dr Dimitrijević iz Kragujevca o stanju trudnice koja se polila benzinom i zapalila: "Ima opekotine na 12 odsto tela"

Trudnica iz Čačka (31) koja se danas zapalila stigla je pre pola sata u UKC Kragujevac i nije životno ugrožena, potvrdila je za Kurir prof. dr Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekoligiju i akušerstvo UKC Kragujevac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POZNATO STANJE TRUDNICE IZ ČAČKA Žena koja se polila benzinom i zapalila stabilno, evo u kakvom je stanju BEBA

Izvor: Blic, 17.Sep.2022, 12:46

Trudnica G. I. (31) iz Čačka, koja je pokušala da se ubije tako što se polila benzinom, nalazi se u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.