OKONČANA DRAMA U KRAGUJEVCU Policija izvela muškarca koji je napao Hitnu pomoć mačetom - pregovarali više od tri sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 13:57

OKONČANA DRAMA U KRAGUJEVCU Policija izvela muškarca koji je napao Hitnu pomoć mačetom - pregovarali više od tri sata

Policija je izvela čoveka iz mesta gde je bio zabarakadiran i pretio samoubistvom.

Drama u Kragujevcu, tokom je D. I. (56) napao ekipu kragujevačke Hitne pomoći mačetom, a zatim se zabarakadio i pretio samoubistvom, na sreću završena je uspešno.

Kako je agenciji Beta rekla direktorka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Gordana Đokić, oko 8.45 su primili poziv stanovnika tog naselja da u obližnjem dvorištu leži čovek bez svesti.

- Pošto je Hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć počela da ga oporavlja, on je skočio na njih i potegao mačetu. Članovi ekipe su uspeli da pobegnu iz kuće bez povreda a pacijent se zatim zabarikadirao i preti da će da se ubije - rekla je direktorka.

Ekipa Hitne pomoći ga nakon incidenta vozi u psihijatrijsku bolnicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj drame u Kragujevcu: Policija izvela čoveka koji je mačetom napao ekipu Hitne, pregovori trajali više od 3 sata!

Izvor: Blic, 20.Sep.2021

Drama u Kragujevcu, u naselju Ždraljica, tokom je D. I. (56) napao ekipu kragujevačke Hitne pomoći mačetom, a zatim se zabarakadio i pretio samoubistvom, na sreću završena je uspešno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.