Haos u Kragujevcu: Pacijent mačetom napao ekipu Hitne pomoći VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 11:45

Haos u Kragujevcu: Pacijent mačetom napao ekipu Hitne pomoći VIDEO

Kragujevac -- Ekipa kragujevačke Hitne pomoći napadnuta jutros u naselju Ždraljica, pošto je na njih pacijent potegao mačetu a potom se zabarikadirao i pretio samoubistvom.

Kako je agenciji Beta rekla direktorka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Gordana Đokić, oko 8.45 su primili poziv stanovnika tog naselja da u obližnjem dvorištu leži čovek bez svesti.

"Pošto je Hitna pomoć počela da ga oporavlja, on je skočio na njih i potegao mačetu. Članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe su uspeli da pobegnu iz kuće bez povreda a pacijent se zatim zabarikadirao i preti da će da se ubije", rekla je direktorka.

Pacijent je potom, posle četiri sata pregovora s policijom odustao od samoubistva, a slučaj je završen njegovom hospitalizacijom.

Šta se sve dešavalo danas u Kragujevcu pogledajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kragujevcu mačetom napadnuta ekipa Hitne pomoći, pacijent pretio samoubistvom

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2021

Ekipa kragujevačke Hitne pomoći napadnuta je jutros u naselju Ždraljica, pošto je na njih pacijent potegao mačetu a potom se zabarikadirao i preti samoubistvom.

Nastavak na N1 televizija...

Kragujevac, muškarac mačetom napao ekipu Hitne pomoći

Izvor: RTS, 20.Sep.2021

Ekipu kragujevačke Hitne pomoći mačetom je napao 61-godišnji muškarac u prigradskom naselju Ždraljica, saznaje RTS. . Prema rečima direktorke kragujevačke Hitne pomoći Gordane Đurić, poziv su dobili od komšije koji je rekao da 61-godišnji muškarac ne daje znake...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.