Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2023, 08:15

Novo masovno ubistvo: U Mladenovcu osam osoba ubijeno, više od deset ranjenih, uhapšen osumnjičeni

BEOGRAD

Prema poslednjoj informaciji mladić koji je ubio osam osoba a više od 10 ranio u pucnjavi kod Mladenovca je uhapšen nedaleko od Kragujevca.

Ovo masovno ubistvo se dogodilo pošto je na nesrećne ljude, veliki broj mladih je među njima, napadač pucao iz automatskog naoružanja. Za napadačem traga oko 600 pripadnika specijalnih jedinica, javlja RTS.

Prema njihovim nezvaničnim informacijama za ovo drugo masovno ubistvo u Srbiji u samo dva dana osumniičen >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je mladić star 21 godinu .

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo osam osoba kod Mladenovca je 21-godišnji U. B., sin vojnog lica. Nezvanično se sumnja da nije delovao sam. Za napadačem tragaju specijalne jedinice i helikopterske jedinice MUP-a.

Prema prvim informacijama, počeo je da puca posle porodične svađe.

Rafale je prvo ispalio u selu Dubona, a zatim je pucao i u Malom Orašju i selu Šepšin kod Mladenovca.

Izvor: RTS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Uhapšen masovni ubica U. B. nedaleko od Kragujevca

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2023

Masovni ubica koji je noćas ubio osam osoba i ranio 13 osoba uhapšen je u okolini Kragujevca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Za masovno ubistvo kod Mladenovca osumnjičen 21-godišnji mladić

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2023

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo osam osoba kod Mladenovca je 21-godišnji U.B., sin vojnog lica. U.B. je uhapšen nedaleko od Kragujevca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novi horor u Srbiji: Mladić ubio 8 i ranio 13 ljudi, uhapšen posle celonoćne potere

Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2023

Uroš B. (21), masovni ubica iz Mladenovca, uhapšen je nedaleko od Kragujevca, javlja RTS.. Uroš B. sinoć je ubio ubio osam i ranio 13 osoba nakon što je ispalio rafale iz automobila u pokretu. Pucao na tri lokacije u selu Dubona, nakon čega je počeo da beži.. Potraga za njim trajala je od sinoć....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.