Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2023, 09:05

Novi horor u Srbiji: Mladić ubio 8 i ranio 13 ljudi, uhapšen posle celonoćne potere

Uroš B. (21), masovni ubica iz Mladenovca, uhapšen je nedaleko od Kragujevca, javlja RTS.
Uroš B. sinoć je ubio ubio osam i ranio 13 osoba nakon što je ispalio rafale iz automobila u pokretu. Pucao na tri lokacije u selu Dubona, nakon čega je počeo da beži.
Potraga za njim trajala je od sinoć. Na terenu je bilo više od 600 pripadnika specijalnih jednica, a tokom noći čuli su se helikopteri koji su nadletali područje.
Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, pucnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je počela nakon svađe u školskom dvorištu, nakon čega je osumnjičeni otišao po pušku kući i krenuo da puca.
U pucnjavi su ubijeni policajac i njegova sestra, dok identitet ostalih žrtava nije poznat.
Policija ga je uhapsila u mestu Vinjište gde se krio. On je u međuvremenu oteo taksi i taksistu koristeći ručnu bombu i tako prisilivši taksistu da ga vozi kod prijatelja u Vinjište.
U toku pretresa jedne vikendice Uroša B. nađena je velika količina oružja i municije. Na licu mesta su pored Brigade, SAJ-a i vojna policija, PU Smederevo, Interventna 92…
Vlada usvojila Vučićeve ključne mere zbog pucnjave na Vračaru

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA FOTOGRAFIJA UHAPŠENOG UROŠA B. Ubica je pronađen u Vinjištu kod Kragujevca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023

Uroš B. krio se kod rođaka...Masovni ubica Uroš B. koji je sinoć ubio osam, a ranio 13 osoba je uhapšen...Intenzivnom akcijom srpske policije, koja je sa svim raspoloživim snagama celu noć bila na terenu, nakon osam sati ubica je pronađen u Vinjištu kod Kragujevca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVDE SU UBIJENI POLICAJAC I NJEGOVA SESTRA Uroš Blažić im prišao u školskom dvorištu i ubio ih na mestu, komšije uznemirene: "Čuli smo skoro 40 rafala, mislili smo da neko slavi, a onda su krenule SIRENE" (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2023

Uroš Blažić, ubica iz Mladenovca koji je sinoć ubio osam osoba, a ranio 14 iz automatskog oružja krvavi pir započeo je u Orašju, nakon čega je otišao u selo Dubona i ubio policajca koji je bio van dužnosti i njegovu sestru. Kako saznaje "Blic", on ih je ubio u školskom dvorištu!

Nastavak na Blic...

„Pucnjava u periodu žalosti“: Kako ruski mediji izveštavaju o masovnom ubistvu kod Mladenovca

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Gotovo svi ruski mediji zabeležili su novi slučaj masovnog ubistva u Srbiji. U svojim izveštajima, u kojima se mahom pozivaju na pisanje Novosti, Blica i Kurira, prenose da je osumnjičeni muškarac u selu Dubona kod Mladenovca otvorio vatru ubio osam osoba, dok je 13 ranio, od čega je sedmoro u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.