Nova stranka:”Privatizacija NTV uz poštovanje zakona koji tu materiju regulišu” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Maj.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka:”Privatizacija NTV uz poštovanje zakona koji tu materiju regulišu” (VIDEO)

Neophodno je pod hitno definisati socijalni program za zaposlene na Niškoj televiziji, zaključuju u niškom odboru Nove stranke. Iako je Grad obećao da će pomoći oko otpremnina, zašto to ne čini poput lokalnih samouprava u Beogradu i Kragujevcu, pitaju se u ovoj partiji.
Nedefinisanjem socijalnog programa, Grad Niš stavlja zaposlene na Niškoj televiziji u neravnopravan položaj u odnosu na njihove kolege sa Studija B ili Radio televizije Kragujevac, zaključuju u Novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << stranci.
Nova stranka poziva nadležne da uslove za učešće na konkursu za privatizaciju Niške televizije objave što pre i pozivaju strukovna udruženja i sindikate da pomno prate ovaj proces u cilju njegovog zakonitog sprovođenja.
Nova stranka se, napominju, ne protivi privatizaciji Niške televizije, ali se zalaže za njeno transparentno sprovođenje i uz poštovanje zakona koji tu materiju regulišu.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.