Nova pobeda Radničkog, Budućnost deklasirala Zadar

Izvor: NaDlanu.com, 09.Okt.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Radničkog, Budućnost deklasirala Zadar

Košarkaši Radničkog pobedili su u Kragujevcu Široki sa 75:55 (29:14, 13:17, 16:15, 17:9) u utakmici drugog kola Jadranske lige.

Ekipa Miroslava Nikolića je tako došla i do druge pobede u regionalnom takmičenju, pošto su pre tri dana slavili u Zagrebu protiv Cibone sa 82:66. Radnički je meč u kragujevačkoj hali "Jezero" dobio zahvaljujući odličnoj igri u reketu, a ekipa Širokog je jedino u trećoj četvrtini uspela da se suprotstavi odličnoj igri prošlogodišnjeg polufinaliste >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Jadranske lige. U drugoj utakmici, koja se igrala od 20.00, Budućnost je na svom parketu pobedila Zadar sa 90:68 (24:14, 22:15, 23:15, 21:24), dok je Solnok ranije danas bio bolji od MZT-a sa 81:69. Budućnost je tako zabeležila prvu pobedu u novoj sezoni, kao i mađarski Solnok. Radnički je tako, makar do sutra i preostalih mečeva drugog kola Jadranske lige, jedini sa maksimalnim učinkom iz prva dva kola. Beta
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: "Dobri rezultati Radničkog nisu slučajni"

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2013

Radnički iz Kragujevca je na fenomenalan način otvorio novu sezonu u regionalnom takmičenju. Dve premijerne pobede raduju trenera Miroslava Nikolića.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.