Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 21:27

Nemanja Tomić u Kragujevcu za napad na Superligu

Povratak na mesto odakle je sve krenulo

Sada više nema nikakve dileme, Radnički 1923 ove sezone cilja povratak u Superligu. U tu svrhu i poslednje pojačanje na “Čika Dači“: Nemanja Tomić se vratio kući.

Iskusni krilni fudbaler (32) će do kraja sezone nastupati za klub u kojem je i počeo profesionalnu karijeru još kao 16-godišnjak. Tada je postao i najmlađi prvotimac u istoriji Radničkog. Brzo je talenat primetio Partizan koji ga je i lansirao na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veliku scenu, pa je Tomić sakupio i pet nastupa za reprezentaciju Srbije.

To su ipak već davna vremena, u međuvremenu je Tomić – svojevremeno velika želja Rome, samo što ga Partizan nije na vreme pustio da napusti srpski fudbal i dalje napreduje – igrao za Genčlebirligi, Giresun, Trikalu, Zemun, Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice.

Sada, Prva liga Srbije pošto prava ponuda iz inostranstva nije stigla. Nadaju se ipak u Kragujevcu – samo privremeno. Ambicija kaže: Superliga od leta. Dobro je krenuo Radnički.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.