Muškarac iz Beograda napao radnike čistoće u Kragujevcu

Izvor: 24sata, 13.Nov.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Beograda napao radnike čistoće u Kragujevcu

Kragujevačka policija identifikovala je napadača koji je drvenom palicom pretukao radnike preduzeća "Čistoća" iz tog grada i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Radnici kragujevačke "Čistoće", koji su juče napadnuti dok su radili na odvoženju smeća, posle ukazane lekarske pomoći pušteni su kućama.

Portparolka Kliničkog centra Vanja Đordjević Tanjugu je izjavila da su nakon obavljenje dijagnostike i specijalističkih pregleda dvojice radnika >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << lekari ustanovili lakše telesne povrede koje ne zahtevaju bolničko lečenje, tako da su povređeni upućeni na kućno lečenje.

Direktor kragujevačke "Čistoće" Dejan Raonić u izjavi Tanjugu ocenio je da je reč o brutalnom napadu na radnike koji brinu o higijeni grada i zamolio sugrađane da imaju razumevanje za te radnike koji obavljaju izuzetno težak posao, i da ukoliko imaju veće količine zelenog otpada pozovu to preduzeće i ugovore odvoženje otpada.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.