MNOGO BURE U NOVOM PAZARU: Dva crvena, TUČA, 100 minuta fudbala i pobeda Radničkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2022, 19:23

MNOGO BURE U NOVOM PAZARU: Dva crvena, TUČA, 100 minuta fudbala i pobeda Radničkog

Druga uzastopna pobeda Kragujevčana.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca slavili su na gostovanju Novom Pazaru (1:0) u 25. kolu Superlige.

Trenutak odluke dogodio se u 66. minutu, Milisavljević je odlično prošao po levoj strani, centrirao, a Nikola Kovačević je zahvatio volej na nekih 16 metara od gola i prelepim udarcem savladao Kukića.

Kragujevčanima je i poništen jedan gol u 33. minutu. Strelac je bio Jovanović, ali je igra zaustavljena zbog prekršaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ubiparipa.

U završnici su viđene i nemile scene. Posle faula nad Milisavljevićem, Pavišić je dotrčao u nameri da ga što pre podigne i tom prilikom ga udario što je izazvalo revolt kompletne klupe gostiju, skočili su na fudbalera Pazaraca, a veći incident je izbegnut. Za ovaj potez, štoper domaćih je nagrađen crvenim kartonom.

Pre ovog incidenta, drugi žuti karton je dobio i Piščević u ekipi Radničkog zbog oštrog starta.

Meč se igrao preko 100 minuta, ali su gosti odolelei i odneli ceo plen.

Radnički je ovom pobedom pobegao današnjem protivniku na plus četiri i ostavio ih na začelju tabele sa svega 18 bodova.

Od dolaska Nenada Lalatovića na klupu Đavola, ekipa je uspela da ostvari dve pobede na četiri meča i da se pomeri sa poslednjeg mesta. Sledeći meč igraju protiv Metalca na svom terenu, što će biti direktan duel, imajući u vidu da su izjednačeni na tabeli.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.