MASOVNA TUČA U KRAGUJEVCU: Maloletniku zabili nož u grudi!

Izvor: BKTV News, 27.Jul.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASOVNA TUČA U KRAGUJEVCU: Maloletniku zabili nož u grudi!

U tuči u Kragujevcu povređena su trojica mladića od kojih su jedan šesnaestogodišnjak i A. P. (18) iz Kragujevca zadobili teške telesne povrede, dok je 17-godišnji mladić, takođe iz Kragujevca, zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život.
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, najteže povređeni mladić uboden je nožem u grudi.  Za sada nema informacija o uzrocima tuče, a povređeni mladići tvrde da su bili napadnuti.
Tuča se dogodila sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << oko 2.30 sati, navodi se u saopštenju Policijske uprave Kragujevac.
“Svi povređeni zadržani su na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu. Policija je izvršila uviđaj i intenzivno radi na identifikovanju svih aktera ove tuče”, navodi se u saopštenju.
 
Izvor: agencije
The post MASOVNA TUČA U KRAGUJEVCU: Maloletniku zabili nož u grudi! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.