Luka Karadžić osuđen na dve i po godine zatvora

Izvor: Blic, 27.Maj.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Karadžić osuđen na dve i po godine zatvora

Luka Karadžić osuđen je danas u Višem sudu u Kragujevcu na dve i po godine zatvora zbog saobraćajne nesreće kod Topole u kojoj je stradala Branislava Rebić (21) iz Banje kod Aranđelovca.

Nesreća se dogodila 14. jula 2005. godine u selu Gornja Trnava. U sudaru „mercedesa" kojim je upravljao Karadžić i „fijata" kojim je upravljala Branislava Rebić, devojka je zadobila teške povrede glave i u besvesnom stanju prebačena je u kragujevački Klinički centar.

Branislava je preminula posle četiri dana, a postupak protiv Karadžića je iz Opštinskog suda u Topoli, zbog smrtnog ishoda, prebačen u Okružni sud u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđen Luka Karadžić

Izvor: RTS, 27.Maj.2011

Luka Karadžić osuđen je na dve i po godine zatvora u Višem sudu u Kragujevcu, zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula devojka Branislava Rebić. Nesreća se dogodila 14. jula 2005. godine u selu Gornja Trnava, kod Topole...Zbog izazivanja saobraćajne nesreće, u kojoj je poginula...

Nastavak na RTS...

Luka Karadžić osuđen na dve i po godine zatvora

Izvor: EMportal, 27.Maj.2011

Brat haškog optuženika Radovana Karadžića, Luka Karadzić osuđen je danas pred Višim sudom u Kragujevcu na dve i po godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna devojka.

Nastavak na EMportal...

Luki Karadžiću dve i po godine zatvora

Izvor: Danas, 27.Maj.2011

Šest godina nakon teške saobraćajne nesreće, u Višem sudu u Kragujevcu, Luka Karadžić, rođeni brat haškog optuženika Radovana Karadžića, osuđen je na dve i po godine zatvora. On je osuđen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila 14. jula 2005. godine u selu Gornja Trnava kod Topole,...

Nastavak na Danas...

Luki Karadžiću dve i po godine zatvora!

Izvor: Press, 27.Maj.2011

Luka Karadžić, rođeni brat haškog optuženika Radovana, osuđen je juče na dve i po godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće iz 2005, kada je poginula Branisalva Rebić (21) iz sela Banja kod Aranđelovca.

Nastavak na Press...

Luki Karadžiću dve i po godine zatvora

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Maj.2011, 14:36

Brat haškog optuženika Radovana Karadžića, Luka Karadzić osudjen je u petak pred Višim sudom u Kragujevcu na dve i po godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna devojka. Predsednica Višeg suda u Kragujevcu Zorica Djurić rekla je agenciji

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.