Lakši trening za košarkašice Radničkog

Izvor: KGsport.info, 13.Nov.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakši trening za košarkašice Radničkog

Ubedljivu pobedu zabeležile su košarkašice kragujevačkog Radničkog u 5. kolu Druge lige Jug B, i to protiv ekipe Hajduk Veljka iz Negotina rezultatom 105:55 (26:11, 31:7, 18:23, 30:14).
Meč u hali „Gordana Goca Bogojević“ bio je odlučen nakon druge četvrtine, u kojoj su Kragujevčanke postigle 31, a primile svega sedam poena za vođstvo od 57:18 na poluvremenu.
– Moja ekipa je ušla motivisano u ovaj meč, prvi pred domaćim navijačima, i zasluženo slavila ubedljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << rezultatom. Čestitam svim igračicama na prikazanom trudu i nadam se da ćemo sve bolje i bolje igrati. Zahvaljujem se svim ljudima koji su došli da nas gledaju i da nam pruže podršku, prezadovoljan sam kako je sve izgledalo. Takođe, čestitam ekipi iz Negotina na borbenosti i želim im svu sreću u nastavku prvenstva. –  rekao je nakon utakmice Nenad Milovanović, trener pobedničke ekipe.
Jelena Trifunović je sa 29 postignutih poena osvojila epitet prvog strelca utakmice.
– Dobro započeta utakmica sa maksimalnim zalaganjem svake igračice, kao dobar uvod da se na poluvreme ode sa skoro 60 postignutih poena i malim brojem primljenih koševa. Sve igračice su dobile priliku da igraju i čestitam im na ispunjenom dogovoru da se utakmica završi sa preko 100 poena. Ovo nam je treća utakmica dobrodošla za razigravanje ekipe u kompletnom sastavu pred nešto teže izazove u narednim kolima. Verujem u ovu ekipu, a takođe želim da čestitam protivnicama na fer i korektnoj borbi. – istakla je Trifunovićeva.
Dvocifrene u ekipi Radničkog bile su još Aleksandra Jevrić i Aleksandra Hasanović sa po 16 poena, kao i Neda Bezarević sa 11.
Sa osam osvojenih bodova, ali i uz utakmicu manje, Kragujevčanke zauzimaju treće mesto na tabeli, a u šestom kolu očekuje ih gostovanje ekipi Palanka 2012.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović spustio roletnu

Izvor: KGsport.info, 13.Nov.2017

Ognjen Jovanović (Foto: Simona Blagojević).. Novu pobedu ostvarili su rukometaši Radničkog 1964 u Super B ligi Srbije. Kragujevčani su u okviru sedmog kola slavili na gostovanju ekipi Topličanina u Prokuplju sa 28:26 (14:7), a junak utakmice bio je sjajni golman Radničkog 1964 Ognjen Jovanović...

Nastavak na KGsport.info...

Rukometašice Radničkog 2005 slavile u gradskom derbiju

Izvor: KGsport.info, 13.Nov.2017

Sedmo kolo Prve lige Zapad za rukometašice obeležio je gradski derbi kragujevačkih ekipa, Radničkog 2005 i Radničkog 1964. Pobeda je pripala nešto iskusnijoj ekipi Radničkog 2005 rezultatom 32:19 (18:11).. Rukometašice Radničkog 1964 pružale su adekvatan otpor gradskom rivalu samo u prvih...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.