LUDI TIKET, ponedeljak, 246.780 dinara: Uhvatio kečeve kao zečeve! Eh, da je samo uplatio 50 dinara

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 246.780 dinara: Uhvatio kečeve kao zečeve! Eh, da je samo uplatio 50 dinara

Kragujevac slavi dobitak, a da je uplata bila malo veća, mogao je da se nada i "bembari" u takmičenju Pogodi najveću kvotu

U današnje vreme staviti 246.780 dinara u džep na uloženih 30 dinara je mnogo, ali je voziti BMW-a serije 1 još mnogo lepše. Kladilac MOZZART kladionica je pogodio dva keca (Aston Vila, Sanderlend), tri prelaza iz keca u kec (Atletiko Rafaela, Sankt Pauli, Mersin), keca na poluvreme na Marijehamn, a tu se podvukla i jedna dvojka na poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na Hamburger. Savršen tiket, reklo bi se! Ali...

Jedini "promašaj" Kragujevčanin je napravio kada je na tiketu napisao 30, a ne bar 50 dinara za uplatu. Zato što ovako njegov tiket ne ulazi u takmičenje Pogodi najveću kvotu, jer je jedan od uslova da najmanja uplata bude 50 dinara.

Da je dodao još 20 dinara u ulog, izbio bi na prvu poziciju sa svojom "aždajom" od kvote koja iznosi 8226, a trenutno najveća kvota je, poređenja radi, 1647.58.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.